Personlig assistans

Så här gör du för att välja Nordström Assistans

Att byta assistanssamordnare kan ibland kännas krångligt och lite jobbigt. Det behöver det inte vara. Nedan presenterar vi hur det kan se ut när en ny kund ansluter sig till oss.

1. Kontakta oss

Oavsett om du funderar på att byta assistansanordnare eller om du tror att du är assistansberättigad är du välkommen att kontakta oss.

2. Personligt möte

När du kontaktar oss bokar informatören tid för ett möte där ni träffas i lugn och ro, oavsett var du bor i landet. Där får du berätta om dina behov, krav och förväntningar på din assistanssamordnare, samtidigt som både du och din informatör får en möjlighet att lära känna varandra lite mer. Vi berättar mer om vår service, till exempel vad våra kundansvariga eller jurister kan hjälpa dig med. Mötet är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

3. Vi föreslår

I nästa steg presenterar vi ett förslag utifrån de möjligheter, krav och behov som framkommit vid vårt samtal. Vi kan även göra ett budgetförslag utifrån de önskemål som framkom på mötet innan.

4. Du beslutar

Beslutet är ditt. Om du finner vårt förslag attraktivt och beslutar dig för Nordström Assistans tar vi hand om det praktiska och från det datum du anser lämpligt tar vi över ansvaret för din personliga assistans. Vi ombesörjer alla kontakter med tidigare anordnare och försäkringskassa om vi inte kommer överens om ett annat upplägg.

Hur fungerar det sedan?

  1. Du får en personlig kontaktperson, en kundansvarig som tar hand om allt som rör din assistans. Ett uppstartsmöte bokas in där din kontaktperson går igenom en genomförandeplan tillsammans med dig, där du har möjlighet att forma din assistans som du vill ha den!
  2. Assistenter anställs.
  3. Är du i behov av personlig träning, skräddarsys ett träningsprogram utifrån dina behov och önskemål. Personlig träning erbjuder vi via lokalkontoren i Stockholm, Malmö och Gällivare.
  4. 
  5. Sist men inte minst, skulle du behöva juridisk hjälp när det gäller din assistans så får du en jurist som tar hand om allt.

Välkommen att höra av dig till Nordström Assistans. För snabb hantering kan du med fördel använda formuläret nedan.

Skriv ordet du ser i bilden ovan i fältet nedanför.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

 
 
 
 
 
 
 
Vill du att vi kontaktar dig?