Du är här

2020-04-22

Information om Coronaviruset 200422

Till våra kära assistenter:

Vi närmar oss maj månad och tillvaron är tyvärr fortsatt begränsad och kommer så att förbli en ytterligare tid framåt. Allt eftersom situationen konstigt nog känns mer och mer “vardaglig” behöver vi påminna oss om vissa regler som vi måste fortsätta följa:

* Gå till arbetet om du är helt frisk.  Är du sjuk eller uppvisar förkylningssymptom? Stanna hemma och återgå till arbetet efter samråd med KA/samordnare/kund/anhörig.

* Var extremt noga med din hygien. Tvätta dina händer ofta och sprita som komplement. Använd skyddsutrustning. Håll social distans i så hög utsträckning som möjligt.

* Tillhör du själv eller någon annan i ditt/ert hushåll en riskgrupp? Kontakta din samordnare eller KA.

Övrig information

Vi fortsätter att bygga upp ett lager av skyddsutrustning bestående av visir, munskydd, vinylhandskar, skyddsärmar, skyddsförkläden, handsprit och ytdesinfektion. Vi har tillräckligt för att klara konstaterade och misstänkta fall (kontakta er KA om kund har symptom), men fortsätter att jaga material för att alla kunder ska ha ett litet lager hemma för akuta lägen.  Fortsatt att hålla er uppdaterade på tina.nordstromassistans.se samt på www.folkhalsomyndigheten.se , och tänk på att om att skolor och dagis skulle stänga så har all vår personal rätt till barnomsorg precis som övrig samhällsviktig vårdpersonal.

Fler nyheter

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.