Du är här

Föreningen Sagas logotyp.
2020-02-27

Samarbete med Föreningen Saga

Nordström Assistans har inlett ett samarbete med Föreningen Saga som verkar för att samla in pengar för finansiering av rehabiliteringsresor för barn.

Föreningen drivs av läkare, apotekare, forskare, fysioterapeuter, therasuit terapeuter, logopeder, specialister inom näringslära och neurofeedback samt musiker. Föreningen sprider information och utbildar barn, unga, vuxna och nätverk runt inom näringslära och terapi. Föreningen driver insamlingsprojekt för att finansiera terapi och träning. Föreningen driver flera forskningsprojekt. Det som binder oss alla samman och verkar för integration i samhället är förenings språk som är musik. Välkommen till Föreningen Saga.

Under mars månad anordar de en konsert i Uppsala där alla intäkter går oavkortat till föreningens syfte. Mer information och biljetter finns på:
https://bokning.foreningensaga.se/events/varkonsert/

Mer information finns på www.foreningensaga.se

Se bifogad fil för inbjudan till vårkonserten.

Bifogade filer: 
BilagaStorlek
Ikon för bild varkonsert.png532.72 KB

Fler nyheter

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.