Du är här

Lediga jobb

Vi söker alltid duktiga medarbetare och nedanför har vi samlat de tjänster som är lediga just nu. Finns det för närvarande ingen tjänst som passar dig så registrera ditt Personliga brev och CV för framtida uppdrag genom att klicka här.

2019-10-25

Personlig assistent sökes till kvinna i Järfälla

Vi söker dig kvinna, som är mellan 25-35 år gammal. Ingen utbildning eller tidigare erfarenhet krävs, även om det är meriterande. Personkemi med brukaren är avgörande i rekryteringen. Vi ser det som ett plus om man bor i närheten av Järfälla. Du måste vara rökfri.

Som person bör du ...

2019-10-23

Personlig assistent sökes på heltid till kille i Visby

Vill du ha ett aktivt arbete där aktiviteter och resor är en del av kundens och din vardag?

Vi söker en assistent som kan arbeta upp till heltid. Arbetspassen är vanligtvis förlagda på 24 timmars pass med sovande jour 5 timmar per dygn.

Vår kund har diagnostiserat cerebral pares och är mul...

2019-10-23

Personlig assistent sökes till flicka 10 år

Är du passionerad, positiv och tycker om att arbeta med barn?

Vi söker en assistent som vill du vara med och stötta vår dotter i hennes vardag, i skolan och i hemmet. Du bör brinna för att arbeta med barn och att se möjligheter.

Erfarenhet är ej ett krav, det viktigaste för oss är att du...

2019-10-18

Vi söker nu engagerade och duktiga assistenter till en kvinna boendes st...

Kvinnan är drygt 40 år och har autism, är rullstolsbunden och i behov av hjälp dygnet runt. Hon är konstnärligt lagd och tycker bl.a om att måla och pyssla. Ett stort hästintresse finns också och ett långsiktigt mål är att hjälpa henne tillbaka till hästryggen.
I övrigt hjälper du he...

2019-10-18

Personlig assistent sökes till ung man i Värmdö kommun

Kunden är en ung man som bor med tillgång till bra kommunikationer. Han är en aktiv person med många intressen och en aktiv fritid.

Du som söker den här tjänsten gillar utmaningar och vill vara med och jobba i en välfungerande och kvalitativ assistans. Du är aktiv när du arbetar, tar egna...

2019-10-14

Personlig assistent i Skövde sökes

Hej!

Jag är en 60årig kvinna som bor i en lägenhet i Skövde och har assistans dygnet runt. Jag söker nya assistenter för att stärka mitt assistentteam och söker därför två assistenter som kan jobba 80-95%.

Jag tycker om att gå ut när det är fint väder och ibland så tycker jag om at...

2019-10-14

Kundansvarig med chefs-och personalansvar inom personlig assistans i Sto...

Vi söker nu en ny kundansvarig till vårt kontor i Stockholm.

På Nordström assistans kommer du att arbeta med helheten kring våra kunders personliga assistans. Det innebär att du kommer att ha ansvar för såväl kunder som assistenter. Med din kunskap och med ett personligt engagemang bidrar ...

2019-10-11

Manlig personlig assistent sökes till Åmål

Hej,

Vi söker omgående en personlig assistent till en utvecklingsstörd kille med epilepsi. Han är 32 år och bor hos sina föräldrar i en villa.

Du som söker bör vara mellan 25-35 år och vi ser helst manliga sökande.

De egenskaper som krävs är att du är lugn, snäll och har mycket tå...

2019-10-11

Personlig assistent till en 11 årig flicka i Tygelsjö

Vi söker en engagerad och ansvarsfull personlig assistent till en 11-årig flicka i Tygelsjö. I arbetsuppgifterna ingår det att hjälpa den 11-åriga flickan med aktiviteter, kommunikation och stöd vid förflyttningar. De dagar kunden inte har några uppbokade aktiviteter efter skoltid kan arbet...

2019-10-11

Kille söker personlig assistent till Jönköping

Jag är en kille på 19 år, som söker en personlig assistent som kan hjälpa mig i min vardag. Ditt arbete kommer att vara varierande eftersom jag på grund av min funktionsvariation behöver hjälp med olika saker.

Mitt stora intresse är film, musik och spel. Eftersom det är en stor del av mit...