Du är här

Tillsammans tar vi medalj

Tillsammans med mitt individanpassade team utvecklas jag bättre inom min sport, säger Anita.

Anita Johnsson är med i svenska landslaget i para-dressyr. Ända sedan barnsben har Anita Johnsson varit intresserad av hästar och som 16-åring inledde hon sin yrkeskarriär inom trav. 1990 var hon med om en tragisk hästolycka och blev totalförlamad. Men hon gav inte upp. Travtävlingarna ersattes med para-dressyrtävlingar och karriären går mycket bra. Hon har varit aktiv på elitnivå sedan 2000 och är sedan 2007 med i landslaget för para-dressyr. I prishyllan kan hon stoltsera med bland annat SM-guld, NM-guld, NM-silver och EM-brons.

Anita har haft Nordström som anordnare i många år. Innan dess nyttjade hon den kommunala anordnaren men kände inte att servicen var tillräcklig. Hon såg sig därför om och valet föll på Nordströms.

- Det som utmärkte Nordströms var den personliga servicen, att jag som kund fick stort inflytande över min assistans och att jag skulle få en egen kontaktperson, säger Anita.

Att känna tillit och trygghet till sin samordnare är viktigt, menar Anita.

- Det är tryggt att vara kund hos Nordströms. Jag vet att jag kan vända mig till dem vad jag än undrar över, förklarar hon.

För Anita som funktionsnedsatt elitidrottare är assistans A och O i hennes träning. Men hon förklarar att det inte är så lätt att hitta rätt personal. Däremot har Nordströms lyckats med det.

- Jag har nu ett individanpassat team som inte bara hjälper mig i vardagen utan även bidrar till framgångarna i min karriär, menar Anita.

Hon är väldigt nöjd med sitt val av anordnare.

- För mig är Nordström Assistans bra service, bred kompetens och varm omtanke, säger hon.