Du är här

Juridisk hjälp

Vår assistans består av tre delar Personlig assistans, Juridisk hjälp och Träning & Aktivitet. För oss är rättighet en självklarhet och rätt ska vara rätt - från början. Du ska få precis den personliga assistans du behöver för att kunna göra det du vill. Det är din rättighet. Därför tar vi hand om det juridiska åt dig. Våra jurister är specialiserade på personlig assistans och hjälper dig med ansökningar, omprövningar och kontakt med myndigheter. Vi lovar - vi ger oss inte förrän du får vad du har rätt till.

Alla har rätt till juridisk hjälp

Processen med att få rätt beslut om assistans upplevs ofta komplicerad och svår. Därför har alla våra kunder rätt till juridisk hjälp rörande personlig assistans. Vi hjälper även dig som inte har assistans idag och som behöver hjälp med ansökan.

Våra jurister hjälper till att tolka olika regler, driva processer mot Försäkringskassan och kommunen, bistå vid omprövningar och ansökningar samt överklaga beslut till domstol.

Kostar det att något?

Nej, det kostar inte att få juridisk hjälp hos oss. Vill du ha hjälp med att ansöka om personlig assistans? Är du osäker på om du har rätt till assistans? Eller har du redan ett beslut men är osäker på om antalet timmar är rätt? Hör av dig till våra specialiserade jurister – kostnadsfritt.

Bifogade filer: