Du är här

Byta assistansbolag

Önskar du byta assistansbolag?

Vi på Nordström Assistans har lång erfarenhet av personlig assistans samt att hjälpa dig som assistansberättigad kund att byta utförare. Vi tror på en trygg, kundnära, genuin och respektfull personlig assistans där du som kund alltid står i fokus. 

Varför ska jag välja Nordström Assistans?

Vi är ett företag med hjärta och närhet till våra kunder och vi utgår alltid ifrån dina önskemål och behov. Vi lägger också stor vikt vid att dina personliga assistenter ska må bra. Därför erbjuder vi alltid relevant utbildning och kompetensutveckling då vi vet att dina assistenter är en stor och viktig del av din vardag. Vi anordnar också roliga kundaktiviteter och fester samt erbjuder tillgång till vår egen PT (personlig tränare).

Vi hjälper dig med hela överflytten

Det är lätt att byta assistansbolag. LSS, lagen om stöd och service för vissa funktionshindrade, är en lag som ger dig rätt till personlig assistans och är utformad för att tillgodose dina behov och möjliggöra goda levnadsvillkor. Ett meningsfullt liv för alla. Samtliga assistansbolag har därför en skyldighet att följa dessa villkor. Skulle din personliga assistans med ditt befintliga assistansföretag inte fungera eller inte uppfylla dina behov, har du alltid rätt att kostnadsfritt byta anordnare. Väljer du oss på Nordström Assistans som assistansutförare får du självklart stöd genom hela flytten från din nuvarande assistansanordnare och du slipper allt krångel. Hur lång tid det tar beror främst på uppsägningstiden hos din nuvarande assistansanordnare. 

Så enkelt är det att byta till Nordström som assistansbolag

1. Ett första möte
Vi träffas för ett första kravlöst möte där du får berätta om dina behov och önskemål. Vi skräddarsyr sedan din personliga assistans och gör allt för att du ska få det du behöver.

2. Ditt beslut 
Om allt känns bra och du bestämmer dig för att välja Nordström Assistans som assistansbolag tecknar vi ett avtal och hjälper dig med överflytten. Det innefattar allt det praktiska från början till den dagen du önskar att vi tar över ansvaret för din personliga assistans.

3. Din assistans hos oss på Nordström Assistans - alltid ett eget team
Du får också ett eget personligt team för din administration och tillgång till våra jurister som kan allt om personlig assistans och lite till.

Välkommen att kontakta oss idag via formuläret nedan för en snabb och smidig övergång!