Du är här

Ingen arbetsvecka är den andra lik

Jag har sedan start tyckt att Nordström varit duktiga på att vara tillgängliga för både sina kunder men även sina anställda, vilket gör mitt jobb tryggare och enklare.

Berätta kortfattat om dig själv

Jag är en pigg och glad tjej på 20 år som började att arbeta som personlig assistent precis innan jag skulle ta studenten. Innan dess hade jag bland annat jobbat som siminstruktör för barn och ungdomar. Simning, musik, djur och skrattande människor har alltid varit favoritsaker i mitt liv. I dagsläget är jag sambo, studerar vid Lunds universitet och arbetar som personlig assistent till en toppentjej sedan 1,5 år tillbaka!

Varför tycker du om att arbeta som personlig assistent?

Jag tycker om att mitt arbete är så varierande och oförutsägbart som det är! Ingen arbetsvecka är den andra lik. Och samtidigt som jag är en hjälp i brukarens vardag har vi hela tiden ett kontinuerligt utbyte av erfarenheter och tankar som jag tycker är himla fint och givande. Att arbeta som assistent är väldigt speciellt eftersom man hela tiden är med där livet händer, med allt vad det innebär. Det är ett never-ending teamwork med brukaren som jag alltid upplever som väldigt betydelsefullt och roligt!

Vad tycker du är bra med att jobba för Nordström?

Den goda kommunikationen och tillgängligheten! Det är enkelt att nå kontoret och alla som bemöter en gör sitt bästa för att lyssna och förstå. Jag har sedan start tyckt att Nordström varit duktiga på att vara tillgängliga för både sina kunder men även sina anställda, vilket gör mitt jobb tryggare och enklare.