Du är här

Personlig och trygg assistans för dig

Personlig assistans handlar om dig. Vad du vill göra, vad du drömmer om, och vad du vill uppnå. Det handlar om hur du vill att din vardag ska se ut – om du själv får bestämma. Din  assistents uppgift är att se till att du får ut det mesta av livet, varje dag. För att du kan. Hur kan vi hjälpa just dig?

Kostnadsfri rådgivning

Personlig assistans handlar om vad du vill göra och vad du vill uppnå. Det handlar om hur du vill att din vardag ska se ut – om du själv får bestämma. Vi vill gärna höra hur dina behov och önskemål ser ut, och hur vi kan hjälpa just dig. Denna rådgivning är helt kostnadsfri och utan förpliktelser för dig.

Juridisk hjälp

Våra jurister är specialiserade på personlig assistans enligt LSS och vi hjälper dig med ansökningar, omprövningar och kontakt med myndigheter. Vi ger oss inte förrän du får vad du har rätt till och hjälper dig kostnadsfritt genom ansökningsprocessen.

Nära dig

Oavsett om vår kund är ett barn eller en vuxen så ser alla familjesituationer olika ut och vårt motto är därför att skräddarsy er assistans precis som ni vill ha den. Vi respekterar alla inställningar och har erfarenhet av många olika konstellationer. Är du förälder till ett barn med en funktionsnedsättning så kan vi försäkra dig om att vi gör vårt yttersta för att trygga ditt barns assistans och er integritet som familj.

Gemensamma aktiviteter

För oss är det viktigt att erbjuda en gemenskap och vi anordnar därför många gemensamma aktiviteter. Det kan vara alltifrån semmelfika, disco, halloweenfest till Teneriffaresa och filmkvällar. Utbudet ser olika ut på olika kontor och vi försöker alltid se till vad du som kund önskar för aktiviteter.

Personlig träning

Att fortsätta sträva efter en optimal vardag är viktigt! Personlig träning handlar om dig och om att uppnå målen oavsett hur stora eller små de är. Vi kan hjälpa dig att komma igång med träning och att bibehålla den med regelbunden uppföljning.

Vi erbjuder:

  • Möte med personlig tränare för att gå igenom dina personliga mål med träningen.
  • Personligt träningsprogram som du använder för att träna med dina assistenter.
  • Veckovis uppföljning tillsammans med din personliga tränare
  • HLR-utbildning till assistenter och anhöriga.

Systematiskt kvalitetsarbete

Att arbeta systematiskt med kvalitet innebär t ex att händelser dokumenteras och sparas i enlighet med gällande lagstiftning för assistansanordnare, genomförandeplaner skrivs och avvikelser hanteras. Tanken med ett systematiskt kvalitetsarbetet är att förbättra allt som kan förbättras. 
 

Kortfattat: Så går det till

Hur kan vi hjälpa just dig? Boka gärna ett förutsättningslöst möte med oss redan idag, så vi får lära känna dig och ta reda på vad vi skulle kunna göra för just dig. Om allt känns rätt kan du utan kostnad också få vår hjälp med din ansökan om personlig assistans eller byte av assistansbolag. Om det behövs får du kvalificerad juridisk rådgivning under hela processen.  Tveka inte att kontakta oss - du förbinder dig inte till något.