Du är här

Träning & Aktivitet

Vår assistans består av tre delar Personlig assistans, Juridisk hjälp och Träning & Aktivitet. Med rätt fysisk träning kan du skapa din egen väg och samtidigt ha roligt. Vi erbjuder personlig träning som gör det möjligt att nå längre. Du får tillgång till en personlig tränare som är utbildad fysioterapeut och ett individuellt träningsprogram för att nå just dina mål. Utöver personlig träning tror vi på gemensamma aktiviteter som skapar livsglädje!

Bli kund  Maila oss 

Personlig träning 

Personlig träning handlar om dig. Vilka mål du vill uppnå och hur du vill att din vardag ska se ut. Det handlar om att uppnå sina mål oavsett hur stora eller små de är. Att du hela tiden strävar efter en optimal vardag. Vi erbjuder våra kunder en egen personlig tränare som är utbildade fysioterapeuter. Du kan välja mellan två olika träningsformer, PT-Nära och PT-Distans. Vilken träningsform som passar dig beror både på smak och vart du bor i landet. 

PT-Nära innebär att du får tillgång till regelbunden individuell träning med din personliga tränare. För att få tillgång till PT-Nära behöver du bo inom 10 mil från våra kontor Stockholm, Malmö och Gällivare. Vi gör en behovsanalys, samordnar med alla parter och därefter skapar vi personligt utformad träning och en aktivitetsplan. 

PT-Distans har du tillgång till oavsett vart du bor i landet. Vi gör en individuell aktivitetsplan som inte bara är baserat på din fysik utan också på vilka mål och drömmar du har. Vi kartlägger din fysiska vardag och utbildar dina assistenter. Du får tillgång till kontinuerlig uppföljning enligt dina önskemål.  

 

Aktivitet

Vi tror på en aktiv vardag och att vägen till en bättre tillvaro handlar om att skapa möjligheter. Därför anordnar vi gemensamma aktiviteter och har samarbete med flertalet föreningar. Vi ordnar bland annat kontorsträffar, utflykter, träningsresor, läger, och turneringar. Året delas upp i terminerna ”Vinter & Vår”, ”Sommar” och ”Höst & Vinter”. Inför varje termin skickas aktivitetskalendern till alla kunder. Hos oss har vi kul och mår bra tillsammans, gemenskap skapar glädje!

Läs mer om våra aktiviteter

 

VI KAN!
Personlig assistans