Du är här

Våra medarbetare

Att vara personlig assistent är att komma någon nära inpå livet. Därför är det viktigt med respekt och kunskap om situationer som kan uppstå i vardagen. Medarbetare som trivs och utvecklas innebär trygghet för våra kunder.

Assistenterna är nyckeln till vår framgång

Hos oss förväntar vi oss att varje assistent varje dag gör sitt yttersta för att skapa den bästa dagen för kunden. Vi kräver ett stort engagemang och att man som assistent ser sitt uppdrag som ett viktigt uppdrag. Vi vet att jobbet som assistent inte kan göras utan en rejäl insats och vi som arbetsgivare ger därför våra assistenter den stöttning som behövs. Det gör vi genom god utbildning i assistentyrket, personalmöten och personliga möten. Vi tror på att ha en öppen och ärlig kommunikation där ömsesidig feed back är grunden för ett bra samarbete mellan assistent och chef.

Många assistenter upplever, vilket vi tycker är väldigt glädjande, att de är nöjda med oss som arbetsgivare och vi har ofta glädjen att kunna återanställa personal som väljer att komma tillbaka till oss efter att ha varit ”på utflykt” någon annanstans. Vi tror att detta beror på att vi är ärliga, närvarande, att vi följer gällande kollektivavtal och att vi genuint tror att assistansen fungerar bäst när alla mår bra och har rätt förutsättningar. 

Vi söker alltid duktiga medarbetare. Vill du söka någon av våra lediga tjänster eller skicka in en intresseanmälan, klicka här

 

VI KAN!
Personlig assistans