För frågor eller information kring vaccination mot Covid-19, maila till vaccin@nordstromassistans.se

 

För löpande information rörande Coronaviruset Covid-19, se Nyheter.

För information och utbildningar kring Coronaviruset, se Corona.

Bli kund

Vill du veta mer om vår verksamhet, vad som utmärker oss, hur du går tillväga för att byta assistansbolag eller om du vill ha hjälp med att söka assistans.

 

 

Personlig assistans

Med oss är det möjligt. Personlig assistans handlar om dig. Vad du vill göra, vad du drömmer om och vad du vill uppnå. Det handlar om hur du vill att din vardag ska se ut - om du själv får välja. Vi vet att om du bara får rätt förutsättningar kan du lyckas med precis vad du vill. Din personliga assistents uppgift är att se till att du får ut det mesta av livet, varje dag. För att du kan. 
 

 

 

TiNA

Vill du godkänna din tidrapport för månaden, se ditt schema, ladda ned blanketter, hitta kontaktuppgifter eller kanske läsa nyheter? Klicka då på länken nedan för att logga in i TiNA.

 

 

Juridisk hjälp

Rättighet ska vara en självklarhet. Rätt ska vara rätt - från början. Du ska få precis den personliga assistans du behöver för att kunna göra det du vill. Det är din rättighet. Därför tar vi hand om det juridiska åt dig. Våra jurister är specialiserade på personlig assistans och hjälper dig med ansökningar, omprövningar och kontakt med myndigheter. Vi lovar - vi ger oss inte förrän du får vad du har rätt till. 

 


Träning & Aktivitet

Finns inte vägen? Skapa den. Med rätt fysisk träning kan du skapa din egen väg och samtidigt ha roligt. Vi erbjuder personlig träning som gör det möjligt att nå längre. Du får tillgång till en personlig tränare som är utbildad fysioterapeut och ett individuellt träningsprogram för att nå just dina mål. 

 

 

 

Sök jobb

Sök jobb

Letar du nytt jobb? Här hittar du våra lediga tjänster.. 

 

 

JAG KAN!

Ända sedan starten 1998 har vår verksamhet präglats av fokus på kunden. Vi är övertygade om att med rätt hjälp och förutsättningar kan man uppnå mer. Vi vill förändra, förbättra och skapa vägen till en bättre tillvaro. Vårt uppdrag och mål är att du som kund ska kunna känna 
JAG KAN! Alltid. I alla lägen.