Du är här

Nyheter

Till vänster nedan kan du se nyhetsflödet som vi publicerar på vår Facebooksida. Önskar du följa oss via Facebook kan du "gilla" oss. Nedanför framgår även kommande aktiviteter och utbildningar.

2020-05-14

Info om Coronaviruset 200514

Arbete pågår just nu med att lämna ut akut kit till alla våra assistanskunder och vi räknar med att samtliga kit antingen är utlämnade av oss eller att vi skickat dem med posten senast vecka 21! Innehållet i kiten är som tidigare informerats om skyddsmateriel för att våra fantastiska assistenter skall ha en så god arbetsmiljö som möjligt i dessa smittskyddstider. Det inkluderar bl.a. visir, skyddsförkläden och handskar men även desinfektionsmedel och handsprit.

2020-04-28

ALLA AKTIVITETER & UTBILDNINGAR ÄR INSTÄLLDA TILL OCH MED DEN 31 AUGUSTI

Coronapandemin fortsätter och ser ut att hålla oss i ett fortsatt järngrepp under en lång tid framåt. Coronan drabbar hela samhället och begränsar vår vardag och den tvingar oss att ställa in mycket sådant som vi sett framemot, såsom aktiviteter och utbildningar. I ett första skede kommer alla aktiviteter och utbildningar att ställas in fram till och med den 31 augusti. Vad som händer därefter står skrivet i stjärnorna men vi har så klart förhoppningar om att återgå till någon form av vardag i höst.

2020-04-22

Information om Coronaviruset 200422

Till våra kära assistenter:

Vi närmar oss maj månad och tillvaron är tyvärr fortsatt begränsad och kommer så att förbli en ytterligare tid framåt. Allt eftersom situationen konstigt nog känns mer och mer “vardaglig” behöver vi påminna oss om vissa regler som vi måste fortsätta följa: