Du är här

2020-05-14

Info om Coronaviruset 200514

Arbete pågår just nu med att lämna ut akut kit till alla våra assistanskunder och vi räknar med att samtliga kit antingen är utlämnade av oss eller att vi skickat dem med posten senast vecka 21! Innehållet i kiten är som tidigare informerats om skyddsmateriel för att våra fantastiska assistenter skall ha en så god arbetsmiljö som möjligt i dessa smittskyddstider. Det inkluderar bl.a. visir, skyddsförkläden och handskar men även desinfektionsmedel och handsprit. Kitet är förslutet och alla anställda skall veta var det förvaras hos kund för att kunna öppna det när kunden misstänks vara smittad eller är konstaterat smittad av en smittsam sjukdom. 

Ta hand om er och fortsätt att tänka på regelbunden handtvättning, de basala hygienrutinerna, noggrann desinficering i samband med städning och att hålla social distans! 

Fler nyheter

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.